Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009

Archive, Θέατρο Badminton

Και να που η Αθήνα έγινε Μακόντο... περίπου. Με βροχή πήγα στο Badminton, με βροχή γύρισα και με βροχή ξύπνησα σήμερα το πρωί. Μούχλιασα.
Mε το έμπα όμως των Archive (7 αρχικά και 8 αργότερα ανάλογα με τα κομμάτια) στέγνωσαν ακόμη και οι κάλτσες μου. Στο ρόλο του σεσουάρ τo ''Controlling Crowds'' απ΄το ομότιτλο άλμπουμ το οποίο παίχτηκε ολόκληρο! Πάλι καλά που μου αρέσει δηλαδή.

Controlling Crowds που πάει να πει ψυχολογία της μάζας και έλεγχος αυτής. Πράγματα που μας τα έχουν πει κι άλλοι (ποιους Pink Floyd να εννοώ άραγε...?) αλλά επειδή ο καθένας έχει το τρόπο του να προσεγγίζει ένα θέμα, ο τρόπος των Archive είναι μοναδικός. Kαι ακούγεται και πολύ ευχάριστα έχω να σου πω.

Είναι αλήθεια πως το ''Βullets'' το ψιλοσφάξανε αλλά στη συνέχεια τα σπάσανε κανονικά. Γούσταρα κάργα το ''Collapse/Collide'' αν και η τραγουδιάρα Maria Q ''συνόδευσε'' από ένα βιντέο. Α, ναι ξέχασα σε κάθε κομμάτι έπαιζε και ενα αντίστοιχο βίντεο στη πλάτη του συγκροτήματος που έδενε την όλη φάση καλύτερα.
Το δε κλείσιμο του ''Funeral'' ήταν τρομερό με τα μέλη του συγκροτήματος να αποχωρούν ένα ένα αφήνοντας τους υπόλοιπους να συνεχίζουν να παίζουν. And then there were three που λένε.

Και αφού ''αναλύσαμε'' το θέμα της μάζας στη σύγχρονη κοινωνία... έγινε ο χαμός στο encore. Μάντεψε που σηκώθηκε όλο το θεάτρο... Άστο δεν αξίζει καν να το γράψω, δες το βίντεο από κάτω.Τώρα το σωστό είναι να έρθουν ξανά για να παίξουν το ''Controlling Crowds Part IV'' που κυκλοφορεί 19 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: