Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

Δημοκρατία σ'αγαπώ!

Σήμερα το μεσημέρι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής έκαναν το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν. Να τραμπουκίζουν και να χτυπούν κόσμο. Ξέρουν και να δολοφονούν αλλά ευτύχως όχι σήμερα (ή μήπως να πω όχι ακόμα?).
Στο σταθμό του μετρό στην Κατεχάκη (καθόλου τυχαίο το σημείο) μοίραζαν καμιά τριανταριά από δαύτους προεκλογικό υλικό (τρικάκια που γράφουν: ''Επειδή ο λοχίας αργεί... ψήφισε Χρυσή Αυγή'' και άλλες τέτοιες μαλακίες). Αυτονόητο είναι ότι είχαν μαζί τους και ''ντουλάπες'' με καδρόνια στα χέρια.
Από εκεί πέρασε η Σοφία Παπάζογλου που όταν πέταξε το ''υλικό'' που της έδωσαν της επιτέθηκαν δέκα περίπου νεοναζί χτυπώντας την και ρίχνοντάς της καυστικό σπρέι στο πρόσωπο. Η Σοφία Παπάζογλου βρίσκεται τώρα στο ''Γεννηματάς'' με εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο.
Η φασιστοσυμμορία όχι μόνο αρνείται τα πάντα αλλά βγαίνει στην ''αντεπίθεση'' και κατηγορεί τους Οικολόγους Πράσινους και τον ΣΚΑΪ για συκοφαντία!

Η μαλακία της όλης υπόθεσης (πέρα από το αυτονόητο της επίθεσης) ξέρεις ποια είναι?
Ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε αυτή τη πράξη βλέπουν την ''ομορφιά της Δημορατίας''. Γιατί ''μέσα στη Δημοκρατία πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις''.
''Να ακούγονται όλες οι απόψεις''.... Δηλαδή και αυτές που στρέφονται ενάντια στην ίδια τη Δημοκρατία. Γιατί ο άλλος στο λέει χύμα: ''Επειδή ο λοχίας αργεί...''
Τις ίδιες πίπες (απόψεις για άλλους) έλεγε και ο φύρερ τους χθες το μεσημέρι στην ΕΤ1. (Εκεί δεν ξέρω αν απείλησε ότι θα στείλει τους μαλάκες του να δείρουν τη δημοσιογράφο όπως είχε κάνει στον Χαρδαβέλα και τον Παυλόπουλο).
Τώρα μπορούν να είναι ευχαριστημένοι. Γιατί οι ''απόψεις'' των νεοναζί ακούστηκαν μέσα από τις κραυγές της Σοφίας Παπάζογλου.

Δεν γράφω καθόλου για τις φωτιές που βάζουν σε προεκλογικά περίπτερα, ούτε για το ξύλο που δίνουν κάθε μέρα σε όποιον δεν γουστάρουν γιατί θα ξημερώσουμε.

Ελευθεροτυπία, ΣΚΑΪ, TVXS, Indymedia (στο οποίο έγραφαν για το περιστατικό από τις 14:40)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο βολταιρος στην υπηρεσια της ακροδεξιας
http://www.youtube.com/watch?v=D14_VEl0ZiM ....